Nusibodo silkė per Kūčias? Štai keli negirdėti žuvies patiekalų receptai

Lietuviškas Kūčių stalas neįsivaizduojamas be žuvies patiekalų, tačiau dažniausiai viskas sukasi aplink tradicinę silkę su grybais ar morkomis. Nors tai klasika, kurią puoselėjame karta iš kartos, šiuolaikinė virtuvė kviečia į tradicijas pažvelgti kūrybiškiau. Kartais norisi svečius ir artimuosius nustebinti kažkuo nauju, bet vis tiek išlaikyti tą sakralų ryšį su mūsų kultūriniu paveldu. Jei šiemet ieškote […]

Continue Reading Icon

Netradicinė Tolimųjų Rytų virtuvė

Tolimųjų Rytų virtuvė – tai ne tik mūsų neišbandyti įdomūs receptai, bet ir savitą maisto gaminimo kultūrą bei originalias tradicijas turintis regionas, kuris apima didelę dalį Kinijos, Japoniją, Korėją ir Vietnamą. Neretai išskiriamos atskiros šių šalių virtuvės, bet neatmetama ir tai, kad jos visos turi bendrą kulinarinę filosofiją, kultūrinę tradiciją, gamybos principus. Šis regionas dėl gana […]

Continue Reading Icon